An școlar 2018 - 2019

Bine ați venit la școală!

Învățare prin descoperire - Anglia

News

,

AVANTAJE OFERITE

Instituție acreditată M.E.C.T.S. ṣi autorizată Cambridge

Spații special amenajate pentru copii

Activități extrașcolare multiple

Dezvoltăm toate cele 7 tipuri de inteligență

Testimoniale

Parinti fericiti

Află despre experiențele părinților care și-au înscris copiii la Școala Paradis;

În anul 2009, bătea la porţile Grădiniţei Paradis o fetiţă temătoare, de mână cu doi părinţi plini de sperante. În anii care au urmat, am crescut împreună copil, mamă şi tată, călăuziţi cu răbdare şi pricepere de dascălii Şcolii Paradis.

Acum, după şase ani petrecuţi în Paradis, cu doi copii care se bucură în fiecare zi că merg la şcoală, pot spune fără ezitare că aici este locul ideal unde aceştia să crească fericiţi şi să se dezvolte armonios, iar grijile mele, ca părinte, faţă de educaţia lor nu există. Pentru că aici, în Paradis, există oameni care, cu grijă şi delicateţe, le modelează caracterul, le transmit cunoştinţe, le sădesc încrederea în sine, îi ajută să-şi depăşească temerile şi limitele.

Raluca Razusi

În Grădiniţa şi Şcoala Paradis fiecare elev este important şi este tratat cu seriozitate, primeşte responsabilităţi şi este respectat, este învăţat să urmeze reguli fără să i se pară constrângeri, îi este descoperit şi cultivat talentul şi spiritul liber.

De fapt, Paradisul nu este o instituţie de învăţământ, ci o stare de spirit. Este bucurie, studiu, iubire, normalitate, prietenie, excelenţă, spirit de echipă, competitivitate, toate acestea la un loc şi în doze optime.

De aceea, suntem fericiţi în Paradis şi mândri că evoluăm împreună!

Raluca Razusi