Mesajul managerului

   Când am fondat Paradise Cambridge School, în 2005, aveam deja mulți ani de experiență didactică și managerială și simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări în sistemul educațional. Nevoia a devenit acută în momentul în care am devenit mamă și am înțeles cât de importantă este educația personalizată care pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-se în mod constant de fericirea, motivația și formarea armonioasă a personalității acestuia.

   Îmi doream de foarte mult timp o școală în care elevii mei să învețe nu doar definiții și concepte, nu doar cum să treacă teste și examene, nu doar cum să îndeplinească bareme impuse și să adune diplome peste diplome fără un scop bine definit. Îmi doream o școală la care copiii să vină cu bucurie, o școală care să hrănească gândirea critică și laterală, imaginația, autonomia, creativitatea și puterea de găsire a Sinelui.

   Astăzi, mă bucur nu doar pentru că sunt directorul educațional al unei școli care îndeplinește toate aceste condiții, ci și pentru faptul că am alături o echipă de profesioniști, de oameni născuți parcă pentru a aduce zâmbet, culoare și mirare pe chipurile și în sufletele copiilor din Școala Paradis. Astăzi, am încredere în educația pe care o primesc elevii și copiii mei.

Oana Mihaela Albu,Manager Școala Internationala Paradis